Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Vis cu om sub forma de pui - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Vis cu om sub forma de pui

Share Vis cu om sub forma de pui - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Vis cu om sub forma de pui - Vise de imprumut on Facebook    07 Jan, Cristina
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Eram la bunici ne pregateam de o inmormantare. Eu venisem mai tarziu, restul erau deja toti acolo. M-am intalnit cu nasa mea, care era foarte tanara si imbracata foarte frumos cu un costum alb cu flori si i-am aratat ca am note foarte bune la scoala si i-am aratat foaia cu notele pe care scria 8,50 si i-am zis ca in primul semestru am avut 9,50. Ea m-a felicitat si apoi ne-am lungit amandoua sa ne culcam ca eram obosite.
La inmormantare era agitatie ca se facuse tarziu si ziceau ei ca preotul o sa vina abia pe la 9 seara. Parca trebuia sa moara bunica lui M. (care e moarta in realitate) dar care inca nu murise. Nu m-a mirat ca erau toate rudele mele acolo insa. Ea era sub forma unui pui galben si pufos. Le explica cu glasul stins tuturor ce trebuie sa mai faca. Eu i-am intrebat da totusi cum poti ingropa pe cineva daca nu e mort? Dar ei se faceau ca nu ma aud. La un moment dat matusa mea a zis ca m-a strigat bunica lui D. Eu i-am zis ca nu stiu unde sta, iar mama a zis ca merge ea cu mine. Am mers prin locuri care nu semanau deloc cu cele de la bunici. Am ajuns la o ferma, scria la intrare cum se numeste, dar nu-mi mai amintesc. Mama a intrat si am intrat si eu dupa ea. Acolo a vazut ca niste gaini dar mai mari asa, zicea ca erau niste pasari salbatice. A zis ca ea cu tata mancau des de alea si s-a apucat sa taie pe loc una. Eu i-am zis ca o sa ne prinda si o sa ne aresteze si am plecat inainte sa ies cat mai repede de acolo. Mama a ramas in urma si cand m-am uitat tocmai venisera multi preoti sa faca slujba la gaina aia.
Am fugit prin straturi cu zarzavat si am reusit sa ies de acolo. In tot timpul asta eu tineam intr-o bucata de material, la piept, puiul care era bunica lui M. Imi era asa de mila. Il simteam cald si cum respira si nu puteam sa ma gandesc macar ca au sa-l ingroape asa.
Am ajuns si la bunica lui D. mama i-a dat ce avea de dat si am plecat. Ea statea pe o strada care era inchisa cu o usa. Am iesit prin usa aceea si am iesit pe un deal. Acolo erau foarte multe dulapuri, toate pline cu carti. Iar intre dulapuri erau umerase cu fuste tiganesti. I-am zis mamei ca o sa vin intr-o zi sa-mi iau o fusta din aia.
Pe drum mi s-a parut ca puiul nu mai respira si m-am speriat foarte tare, dar se pare ca totusi respira. Am ajuns inapoi acasa si parca toti ma admirau ca eram imbracata foarte frumos. Parca mergeam cu totii ca la inmormantare, nu mai aveam puiul in mana, si eram imbracata cu o rochie lunga neagra de voal.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Negru Tristete Galben Cald Pasare Dragoste

1. Pe soare Eram pe suprafata unui soare, cu mine erau foarte multe persoane necunoscute....
2. Lava in piata Eram intr-o piata mare, inconjurata de cladiri vechi. Deodata au inceput sa...
3. Cap si piele de porc Ma dusesem la un restaurant. Nu-mi amintesc exact ce cautam acolo insa eram...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns