Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Vis ciudat - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Vis ciudat

Share Vis ciudat  - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Vis ciudat  - Vise de imprumut on Facebook    12 Dec, Cristina
0 comentarii (1 din 1 considera visul interesant)

Parca eram acasa si mama ma rugase sa cobor cu ea la subsolul blocului pentru ca e cineva care doarme acolo si sa-l fugarim. Parca am coborat cam doua etaje sub bloc si acolo am gasit un barbat si un copil. Parca stiam despre barbatul ala ca e politist. Nu-mi amintesc cum insa m-a luat prizoniera. Copilul nu mai era in vis. Mama il ruga sa-mi dea drumul insa el i-a zis ca si asa nevasta lui nu o suporta pe mama. Si eu il intreb ca de cand sta el in blocul ala? El imi raspunde ca din 2011, iar eu ii spun cum sta el de un an acolo daca eu nu l-am vazut niciodata?

Apoi parca ne-am teleportat cumva si eram intr-un apartament situat undeva intr-un bloc turn, foarte sus...tot eu si politistul... Stateam pe un pat cumva la nivelul geamului si nu stiu cum am reusit sa-l imping pe geam, il tineam parca doar de un picior si i-am zis: "Uite eu iti salvez viata, dar si tu trebuie sa-mi dai drumul apoi." Evident ca nu a fost asa, nu mi-a dat drumul.

Din nou actiunea s-a mutat pe malul unui ocean. Erau adunati acolo multi oameni si parca toti faceau incantatii la valuri ca sa-l omoare pe politist. Era foarte frumos acolo. Parca si eu voiam sa ma bag in apa putin sa sar cu valurile.
Dintr-o data parca din ocean aparusera niste insulite si pe fiecare insulita era cate un acvariu. Politistul si restul disparusera, eram doar eu si un prieten. Din fiecare acvariu sareau pesti si parca desi erau la un kilometru stropii de apa ajungeau pe noi si ne minunam ce pesti uriasi trebuie sa fie acolo.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Albastru Curaj Pericol Liniste Apa Maretie

1. Cutremur mare Locuiam intr-o casa pe malul unei ape mari. Parca fusese un cutremur mare si...
2. Am visat ca urcam cu un lift ciudat Ajunsesem cu M. la ultimul etaj al unei cladiri inalte, parca ar fi trebuit...
3. Ne luasem un apartament imens Parca parintii mei isi cumparasera un apartament, dar urmau sa se mute peste...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns