Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Saving animals in my dreams, too. - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Saving animals in my dreams, too.

Share Saving animals in my dreams, too. - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Saving animals in my dreams, too. - Vise de imprumut on Facebook    29 Nov, yggdrasil
1 comentarii (1 din 1 considera visul interesant)

M-am trezit pe la 7 ca sa merg la baie, si, cand m-am bagat din nou in pat, am avut un vis intr-atat de reconfortant, in care, desi eram, ca de obicei, la serviciu, adica la cabinetul veterinar la care lucrez, chiar ma bucuram sa fiu acolo. La un moment dat, nu tin minte ce s-a intamplat, dar am pierdut ceva important, de fapt, l-am dat la gunoi - astfel ca a trebuit sa merg la pubelele din spatele blocului, pentru ca sa caut acel ceva.
Si da, cautam in gunoi, asa dezgustata cum eram, cand, deodata, am auzit, in toata mizeria din cosul ala enorm, o serie de mieunaturi..am dat repede la o parte gunoaiele, si am descoperit 4 puiuti portocalii de pisica, extrem de pufosi si dragalasi, chiar daca erau intr-o cutie murdara. Pe moment, am simtit furie pentru persoana care a fost in stare sa-i abandoneze, ba mai mult sa-i dea chiar la gunoi. Insa, am avut grija sa-i iau, asa ca o boschetara cum aratam, murdara toata din cap pana in picioare [din cauza rascolitului gunoaielor], si sa-i duc in cabinet, unde, din nu stiu ce motiv, se adunasera foarte multi clienti. Mai aveam un ajutor, care vindea la raft.
Am mers dincolo, m-am spalat si m-am schimbat, apoi am luat cutiuta cu cei 4 pisoi, care, o data ajunsa in farmacie, am constatat ca, de fapt, erau doi mai mari [!] - asta n-am inteles-o, eram foarte sigura ca vazusem 4 pisoi mici in cutie, si acum erau doi !? - si am intrebat daca nu vrea cineva o pisica. Si atunci, ca in vremurile bune, ca atunci cand eram in clasa a sasea si mergeam cu tata la cabinetul la care lucra el, o doamna de o varsta medie, cu oarecare stare financiara, si imbracata chiar bine, a spus ca are sa ia ea un pisic. M-am bucurat atat de tare si cand m-am trezit, aveam speranta ca aveam sa-i gasesc si celui de-al doilea un stapan. Aveam lacrimi in ochi, de fericire, pentru ca reusisem sa ii ofer sansa unui animal de avea un camin... :-)Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Portocaliu Fericire Cald Animal

1. Muntele Serpilor Eram la baza unui munte impreuna cu un grup de oameni. Era un fel de...
2. Pe soare Eram pe suprafata unui soare, cu mine erau foarte multe persoane necunoscute....
3. Schimbari Mergeam pe strada, dintr-o data vad sub un copac o bufnita matura cu doi...

COMENTARII(1)

1.
Ce vis frumos! Sunt tare dragalase pisicile portocalii.
01 Dec, Cristina

Nume

E-mail

Raspuns