Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
S-a prabusit un avion - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

S-a prabusit un avion

Share S-a prabusit un avion - Vise de imprumut with your Twitter followers Share S-a prabusit un avion - Vise de imprumut on Facebook    23 Mar, Cristina
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Eram pe un deal, stateam cu fata in sus pe iarba. Era foarte placut afara, caldut, iar iarba era inalta de imi atingea fata. La un moment dat am vazut un avion ce se rotea in aer. Era foarte colorat.
Am exclamat catre cei din jur: Ce avion frumos! Apoi am realizat ca de fapt avionul se prabusea. A cazut pana la urma undeva in spatele meu intr-un mic lac si toti oamenii (erau si altii ca mine pe iarba) au inceput sa aplaude. Pilotii, doi la numar au iesit din apa. Aveau echipamente ca pe vremuri. S-au asezat apoi alaturi de noi pe iarba si ne uitam acum cu totii in directia cealalta, unde la baza dealului era un lac imens, sau o mare, nu stiu exact ce era.
Mai erau si M. si fratele meu mai mare acolo. Erau foarte entuziasmati si il tot intrebau pe unul din piloti cum e sa piloteze asa un avion (avionul avea deasupra lui un balon imens care il ajuta sa zboare), iar el le zicea ca nu pot sa piloteze avionul daca nu au niste manusi din piele fara degete, ca atunci cand porneste avionul e ca un cal naravas.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Bucurie Verde Zbor Cadere Maretie Frate Iubit

1. Baloane uriase pe cer Eram la un supermarket cu C. nu mai stiu ce am cumparat, insa cand am iesit...
2. Dansatori... Spania Faceam parte dintr-o trupa de dans. Niste clienti de la firma erau sefii mei,...
3. Alt vis, alta inmormantare Eram acasa la un client de la firma, pe care nu-l cunosc personal. Murise...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns