Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Nunta si bani multi - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Nunta si bani multi

Share Nunta si bani multi - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Nunta si bani multi - Vise de imprumut on Facebook    20 Oct, Cristina
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Am visat ca eram la nunta lui N. Petrecerea era undeva in aer liber, ca intr-o parcare sau oricum undeva in oras. Era foarte multa lume si foarte frumos. Nu-mi amintesc sa fi vazut mireasa, insa la un moment dat parca a trebuit sa plec mai devreme. Mergand spre casa mi-am amintit ca nu am dat bani la nunta. M-am dus repede pana acasa sa ma schimb (parca stateam acasa la mama) si am plecat pana la A. sa ii duc banii (ea statea la vechiul apartament din bloc cu mine). Urcand scarile spre ea m-am intalnit cu o vecina de a noastra care parca mergea si ea tot la ei. Am numarat din banii pe care ii aveam 5 bancnote de 100 (aveam foarte multi bani in mana) si i-am dat cu gandul sa ii duca ea sus. Ea insa mi-a multumit si a zis ca nu trebuia sa ii dau nimic, ca deja ii daduse mama ceva.
Am realizat atunci ca ea a inteles gresit ca banii sunt pentru ea. Stateam si ma uitam cand la ea cand la banii din mana mea si m-am gandit eu asa ca mai bine las lucrurile cum sunt. ca aveam suficienti bani sa dau la toata lumea. Urcand scarile ma uitam la bani si am descoperit ca printre ei aveam foarte multe bancnote de 500 si ma gandeam ca nu cumva sa fi incurcat si sa-i fi dat si din acelea in loc de cele de 100.
Am ajuns sus la A. si mi-a dat drumul la usa mama ei si mi-a spus sa ma duc in dormitor, la televizor unde stateam de obicei cand eram copii. Am intrat in camera si m-am pus in pat langa N. sa ne uitam la televizor. La televizor mi-a aparut pagina de Facebook a lui M. Era un event de pe 26 octombrie in legatura cu prietena lui. Era postat si un video. Am dat click si era filmata prietena lui cum radea. Era foarte urata si avea o dantura stricata, asezata undeva in spatele gurii, iar unde ar fi trebuit sa fie in mod normal dintii erau numai gauri.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Albastru Neliniste Nunta Bani Prieten

1. M-am trezit pe alta planeta M-am trezit de la galagia de afara, abia incepea sa se lumineze. Curios sa...
2. Vis cu avioane Undeva langa un aeroport era un muzeu, in mare parte cu carti vechi, dar...
3. Fata vampir Trebuia sa ma intalnesc cu fata la fostul loc de munca, eram grabit si am...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns