Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Ne urmarea politia - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Ne urmarea politia

Share Ne urmarea politia - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Ne urmarea politia - Vise de imprumut on Facebook    03 Mar, Cristina
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Am visat ca eram casatorita si aveam doi copii. La noi in casa parca murise cineva, si temandu-ne ca o sa zica politia ca noi suntem vinovati am fugit de acasa. Am fugit pana am ajuns intr-un cartier marginas, iar la intrare era o poarta cu lacat. Am reusit pana la urma sa intram in cartier. Am fugit din nou printre blocuri si am intrat intr-unul din blocuri. Am urcat scarile si am intrat intr-un apartament situat la etajul al doilea.
Sotul si copiii mei nu mai erau cu mine, insa acolo erau seful si sefa mea. Seful mi-a zis ca acela era apartamentul unui client de la firma, un anume Cristi. Era un apartament micut. La sufragerie unde ar fi trebuit sa fie balconul nu era nimic, ca si cum acesta se daramase, insa pe margine era o cruce neagra.
Am aflat ca prietena lui Cristi s-a sinucis. Avea doar 26 de ani. M-am uitat in jur si am vazut foarte multi oameni care mancau si discutau. Mi-am dat seama atunci ca suntem de fapt la priveghiul fetei respective.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Negru Frica Durere Moarte

1. A trebuit sa fug, nu aveam de ales... Eram îmbracat la costum, aveam cravata mea rosie preferata. Radiam, eram...
2. Fata vampir Trebuia sa ma intalnesc cu fata la fostul loc de munca, eram grabit si am...
3. Am visat ca a murit E. Aflasem ca a murit E. am plans si eu si M. foarte mult. Se zvonea ca se...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns