Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Ma urmarea un barbat cu un pistol - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Ma urmarea un barbat cu un pistol

Share Ma urmarea un barbat cu un pistol - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Ma urmarea un barbat cu un pistol - Vise de imprumut on Facebook    03 Aug, Cristina
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Ma duceam spre servici. La un moment dat a sunat telefonul, m-am uitat la numar insa era un numar nou. Am raspuns la telefon, dar auzeam doar conversatia a doi barbati, ca si cum nu m-ar fi sunat ei. Nu-mi amintesc decat ca se certau, unul din ei era foarte nervos. Vazand ca nu ma baga nimeni in seama am inchis telefonul. Am vrut sa ma duc sa iau un covrig cum fac in fiecare dimineata. Erau alte magazine, aproape toate inchise. Am ajuns in fata unui chiosc unde ar fi trebuit sa fie covrigi cu nuca, insa cand m-am apropiat erau bucati de carne cu nuca. Mi s-a facut greata si am plecat repede de acolo.
Cand aproape ca ajunsesem la servici m-a oprit un domn. Avea un pardesiu negru, era brunet, bine facut, inalt si cam pe la 40 de ani. Nu am inteles ce mi-a zis si i-am spus sa mai repete o data. Brusc si-a schimbat atitudinea, a devenit agitat si parea ca mi-a recunoscut vocea. Am realizat atunci ca el era barbatul cel nervos de la telefon. M-am speriat si mi-a fost frica sa intru la firma. Nici credit pe felefon nu aveam sa fi sunat sa vad daca este cineva ajuns la servici. M-am indreptat spre un magazin sa cumpar cartela. Cei de acolo mi-au spus ca nu au decat de 4 sau 8 dolari. Eu voiam de 6. Am iesit si in fata magazinului statea si ma astepta barbatul acela. Nu spunea nimic. Doar felul in care ma urmarea ma speria foarte tare. La un moment dat a scos un pistol si il tinea indreptat spre mine. Am inceput sa merg printre oameni sperand ca o sa-mi piarda urma, dar cand ma uitam in spate era mereu in urma mea cu pistolul in mana.
M-am intalnit cu o fosta colega M. care a inceput sa-mi spuna ca mai bine imi faceam abonament din acela de 20 de dolari si as fi stat fara griji. I-am zis ca nu am bani de aruncat pe telefoane. Am hotarat amandoua sa intram in scara alaturata celei in care este firma. Am urcat pana la ultimul etaj, apoi am mers pe tot felul de coridoare, stiam cumva ca acela este un spital. Cei de acolo vorbeau ca barbatul cu pistolul este in cladire. Apoi am coborat niste trepte si am ajuns in fata unei cladiri. Afara ploua foarte tare, iar noi a trebuit sa alergam pana la cladirea din fata noastra, unde era intrarea secreta de la servici.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Negru Frica Inchisa Necunoscut

1. Am ramas fara acte Coboram niste scari, ma tineam cu mana cu buzunarul de la spate pentru ca...
2. Anunt in costum de baie Am deschis ochii si am observat ca pe televizor era imagine chiar daca eu il...
3. casa bantuita am visat ca am fost intr-o casa veche bantuita, cu usi inalte. auzeam sunete...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns