Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Firma noua - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Firma noua

Share Firma noua - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Firma noua - Vise de imprumut on Facebook    12 Dec, Catalin
0 comentarii (1 din 1 considera visul interesant)

Mergeam spre munca,impreuna cu un coleg, si il vedem pe sef suparat cum intra la un amanet, spunand ca nu mai are nici un ban.
Ajunsi la birou acesta ne spune ca nu mai are bani sa continue activitatea, dar partea buna e ca vrea alta firma sa ne preia.
Apar un barbat si o femeie, si incep sa strige pe nume anumite persoane, printre care eram si eu. Dintre cei ramasi era si un fost coleg de liceu care a inceput sa planga.
Toti cei alesi au pornit spre noua firma (pe drum ne spuneau ca trebuie sa ne prezinte 'Englezilor'), la care erau doua intrari, femeia a ales o intrare prin spate, foarte ingusta. Majoritatea colegilor au incaput, dar eu eram prea gras sa trec, asa ca am cautat cealalta intrare, dar odata intrat nu i-am mai gasit.
Am mers ca printr-un fel de labirint si am ajuns la o iesire care dadea intr-un pietonal unde era o masa mare. Acolo era noul sef impreuna cu alte persoane, si cantau muzica arabeasca. L-am rugat sa-i dea un telefon sefei sa-mi explice cum sa ajung in birou.
O fata o suna, si intinde telefonul, dar o alta fata din spate intinde mana si il ia din fata mea. Seful ma invita sa stau la masa si imi da o punga mare cu biscuiti. Niste cersetori vin si pun mana pe punga, eu trag de ea, insa seful le da punga, si imi spune ca e timpul sa plec.
Ma intorc spre cladire si ma intalnesc cu sefa, care-mi spune ca voi lucra in biroul de jos impreuna cu ea, ceilalti lucrand in biroul de sus.
Dupa asta parca trecea mult timp in care nu faceam nimic. trebuia doar sa fac exercitii sa slabesc , si doar luam salar.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Portocaliu Neliniste Adunare Coleg

1. Am visat ca eram din nou la scoala Eram cu C. la el acasa si ne uitam la un film. La un moment dat a venit sora...
2. casa bantuita am visat ca am fost intr-o casa veche bantuita, cu usi inalte. auzeam sunete...
3. Schimbari Mergeam pe strada, dintr-o data vad sub un copac o bufnita matura cu doi...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns