Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Dansatori... Spania - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Dansatori... Spania

Share Dansatori... Spania - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Dansatori... Spania - Vise de imprumut on Facebook    07 Jan, Cristina
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Faceam parte dintr-o trupa de dans. Niste clienti de la firma erau sefii mei, iar eu ma ocupam de costume, le pregateam pentru urmatorul spectacol, le asezam pe un manechin cam cum ar fi trebuit sa stea pe dansatori si apoi le asezam in cutii.
Multe erau mai mult ca niste saluri asa crosetate.
Eram foarte grabiti. Trebuia sa scriu descrierea trupei si a spectacolului in limba franceza si nu reuseam sa scriu deloc la calcularorul meu. Era deja ora 9, iar la 11 aveam avionul. Am inceput sa plang disperata pentru ca fara acel document nu ne primea in avion. Un coleg a venit insa si mi-a spus ca imi trebuie un fel de adaptor la calculator care-mi va permite sa scriu in franceza.
Probabil ca am reusit sa scriu, pentru ca mai apoi eram deja in avion si plecam spre Spania. Aeroportul pe care am ajuns era imens. Am ajuns apoi intr-o piata din care mi-am cumparat un rucsac sport impermeabil, cum imi dorisem de mult. Eram foarte incantata de el.
Eram cu M. si intre timp a venit si metroul. Am scos biletele din geanta si erau bilete de tramvai din Iasi. Pentru ca eram pe fuga cand a ajuns metroul eu am urcat repede in primul vagon si cand m-am uitat in spate M. nu urcase cu mine, insa pentru ca nici pe peron nu era m-am linistit stiind ca sigur era cu mine in acel metrou.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Rosu Bucurie Zbor Iubit

1. S-a prabusit un avion Eram pe un deal, stateam cu fata in sus pe iarba. Era foarte placut afara,...
2. Vizita pe Europa Eram intr-o masina, impreuna cu C si parintii ei, mergeam spre Vatra Dornei....
3. Am primit cercei in vis Am visat ca am primit o cutie verde prinsa cu ata de martisor de la A. Venise...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns