Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Copaci vii in Ucraina - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Copaci vii in Ucraina

Share Copaci vii in Ucraina - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Copaci vii in Ucraina - Vise de imprumut on Facebook    08 Jun, Cristina
2 comentarii (2 din 2 considera visul interesant)

Ne aflam la firma, eram cu totii adunati acolo. Seful vorbea cu cineva la telefon si stabilea detaliile plecarii noastre. Trebuia sa ne mutam cu firma cu tot in Ucraina. Era agitatie mare, am inceput sa incarcam intr-o dubita dosarele de la firma si in final sediul firmei a ramas gol. Ne-am urcat si noi cu totii in acea dubita si am plecat spre Ucraina. La un moment dat am ajuns la o apa si de partea cealalta a apei era Ucraina. Stiam ca nu puteam ajunge pe uscat acolo, asa ca am asteptat pana un cal sau o masina (nu-mi amintesc exact ce era) a incercat sa treaca de partea cealalta si atunci ne-am dat seama ca apa este foarte adanca. Apoi dintr-o data eram pe malul celalalt, in Ucraina. Ne aflam deja la noul sediu al firmei. Diferenta de fus orar era de 12 ore si desi eram obositi a trebuit sa ne apucam direct de munca. Toti insa eram ingrijorati ca nu stiam cum sa-i anuntam pe cei de acasa ca am plecat. Ne gandeam ca ne costa foarte mult sa dam telefon si nu stiam ce sa facem.
Apoi eram pe un deal. In zare pe varful dealului am zarit niste copaci. Erau ciudati, complet verzi, si tulpina si ramurile aceeasi culoare. In loc de frunze erau ceva ce semanau cu niste palarii de ciuperca, insa foarte mari. Initial stiam ca se numesc grapefruit, apoi cineva (eram mai multe persoane care urcam dealul) a spus ca sunt de fapt copaci de aloe. Parea foarte logic ca se numesc asa. Cand am ajuns sus mai intai i-am admirat cu totii, era chiar si fratele meu cu noi, si m-am apropiat de unul din copaci. Cand am pus mana pe el era cald si moale ca pielea unui bebelus. Am simtit atunci ca acel copac traieste si prin el se simtea cum curge seva. M-a cuprins o stare de duiosie si am inceput incet sa-l mangai. Copacul a inceput sa se legene si sa se unduiasca dupa mana mea, cum fac pisicii atunci cand ii mangai. Totul era minunat.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Bucurie Verde Placere Copac Prieten

1. Am primit cercei in vis Am visat ca am primit o cutie verde prinsa cu ata de martisor de la A. Venise...
2. A trebuit sa fug, nu aveam de ales... Eram îmbracat la costum, aveam cravata mea rosie preferata. Radiam, eram...
3. Baloane uriase pe cer Eram la un supermarket cu C. nu mai stiu ce am cumparat, insa cand am iesit...

COMENTARII(2)

1.
Foarte foarte foarte frumos :D!
08 Jun, yggdrasil
2.
Si acu imi amintesc parca ar fi fost real cum se simtea seva circuland prin acel copac si cum se alinta el sub mangaierea mea.
08 Jun, Cristina

Nume

E-mail

Raspuns