‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Am visat ca urcam un deal

Share Am visat ca urcam un deal  - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Am visat ca urcam un deal  - Vise de imprumut on Facebook    27 Mar, Cristina
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Am visat ca era iarna si trebuia sa ajung undeva, dar nu-mi amintesc unde. Am mers prin zapada pana ce am ajuns la un rau. Pe raul acela erau mai multe podete. Intre ele am vazut ca erau mai multi cocosi care se zbateau. Parca ii prinsese iarna acolo si acu incepea sa se dezghete raul si ei incercau sa iasa. Erau si alti oameni care se uitau la cocosii aceia. Am vrut sa trec raul pe unul din podete, insa cand am pasit pe el s-a miscat atat de tare, incat mi-a fost frica sa merg mai departe.
Mi-am amintit apoi ca este si un alt drum pe care as putea merge. Am ajuns la baza unui deal si am inceput sa urc. Dealul era foarte abrupt si plin de noroi. Un barbat care cobora mi-a zis ca e foarte greu de urcat pe aici, insa eu am continuat. Eram imbracata cu o haina lunga si la un moment dat s-a atins de noroi si s-a murdarit putin. M-am curatat, mi-am ridicat haina sa nu se mai murdareasca si am continuat sa urc. In varful dealului era un magazin, si ca sa trec de partea cealalta a dealului am trecut printr-o usa. Cand am iesit pe usa aceea totul era schimbat, era soare si frumos, copacii infrunziti si cararea era uscata.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Frica Bucurie Alb Frig Apa Pamant Maretie

1. Am visat ca urcam cu un lift ciudat Ajunsesem cu M. la ultimul etaj al unei cladiri inalte, parca ar fi trebuit...
2. S-a prabusit un avion Eram pe un deal, stateam cu fata in sus pe iarba. Era foarte placut afara,...
3. dragon Eram cu 3 persoane la un fel de templu inconjurat de apa. La iesire existau...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns