Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Am visat ca urcam cu un lift ciudat - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Am visat ca urcam cu un lift ciudat

Share Am visat ca urcam cu un lift ciudat - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Am visat ca urcam cu un lift ciudat - Vise de imprumut on Facebook    11 Apr, Cristina
0 comentarii (1 din 1 considera visul interesant)

Ajunsesem cu M. la ultimul etaj al unei cladiri inalte, parca ar fi trebuit sa aiba loc un concurs sau ceva. Se auzeau mai multi tineri vorbind despre concurs. Noi am urcat cu liftul si din nu stiu ce motive eu mi-am ascuns geanta cu haine in lift, dupa un colt. Liftul era foarte mare. Am ajuns in camera in care stateam si avand nevoie de haine sa ma schimb i-am spus lui M. ca ma duc sa imi iau ceva din geanta.
Am iesit din camera, insa acum eram imbracata in pijamale. Nu stiu de ce nu am luat liftul de la etajul la care ma aflam si am coborat un etaj pe scari. Aici nu era lift. Era doar un perete in locul unde ar fi trebuit sa fie liftul. Am mai coborat un etaj si aici era la fel. Abia la urmatorul etaj am reusit sa urc in lift. Eram singura, si desi eu voiam sa cobor, liftul a inceput sa urce cu o viteza foarte mare. M-am speriat nestiind ce se intampla. Apoi viteza a mai scazut, iar liftul se afla acum la suprafata pamantului si se deplasa pe orizontala, avand chiar si un sofer. M-am speriat si am inceput sa plang spunandu-i soferului, care era tigan, ca eu sunt din alt oras si nu am decat 10 lei la mine si nici nu imi ajung banii sa iau un taxi si nici nu stiu cum sa ajung inapoi eu nefiind din acel oras. Soferul s-a ingrijorat la randul lui si mi-a dat toti banii pe care ii avea el sa pot sa iau un taxi. Erau foarte multi bani, abia reuseam sa ii tin cu ambele maini.
Am coborat din liftul acela si afara era noapte, eu erau in pijamale cu foarte multi bani in maini. Am realizat ca sunt o prada usoara si incercam sa merg neobservata, insa un grup de barbati aflati mai la departare au vazut banii mei si au inceput sa strige dupa mine. Imi era foarte frica si mergeam din ce in ce mai repede. In fata mea a aparut un baiat cu o sacosa de mere. L-am rugat sa-mi dea mie sacosa cu mere si el nu stiu de ce mi-a dat-o fara sa imi ceara ceva pe ea. Intre timp m-au ajuns si barbatii care ma urmareau. Cu un curaj nebun am inceput sa ma bat cu ei, lovindu-i cu sacosa. In timp ce trageam in capul unuia deja calculam traiectoria sa trag in urmatorul. Au cazut cu totii la pamant. S-a auzit voci si am realizat ca veneau si altii acum sa ma atace. Am inceput sa tip la ei amenintandu-i ca vor pati ce au patit ceilalti, iar ei au fugit. M-am hotarat apoi sa merg pe jos, stiind ca nimeni nu o sa ma mai atace.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Negru Frica Galben Gri Curaj Pericol Masina Maretie

1. Casa bantuita De fiecare data cand intram in casa vedeam masca foarte realistica din podea,...
2. A trebuit sa fug, nu aveam de ales... Eram îmbracat la costum, aveam cravata mea rosie preferata. Radiam, eram...
3. Lava in piata Eram intr-o piata mare, inconjurata de cladiri vechi. Deodata au inceput sa...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns