Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 10 in /var/www/vise/functions.php on line 159
Am ramas fara par - Vise de imprumut

‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

Am ramas fara par

Share Am ramas fara par - Vise de imprumut with your Twitter followers Share Am ramas fara par - Vise de imprumut on Facebook    11 Mar, Catalin
0 comentarii (0 din 0 considera visul interesant)

Eram in Botosani, dar unele cladiri erau asezate altfel. Am trecut pe la niste prieteni, care imi zic sa mergem sa vedem ceva fain.
Ne indreptam impreuna spre centru, unde vedem zburand un avion telecomandat foarte mare si care putea sa-si schimbe forma.
Am devenit foarte interesat, si, pornindu-mi camera video din ochelari, m-am suit intr-un copac sa observ mai bine.
Dupa cateva treceri foarte aproape, la un moment dat m-a agatat de par si mi-a smuls cam jumatate din par, in mod ciudat nu m-a durut prea tare.
M-am dat nervos jos din copac si am urcat in cladirea in care era cel care o controla. In cladire m-am intalnit cu o parte din prietenii cu care venisem si imi spun ca seful e viovat.
Am intrat val vartej in birou, seful era un barbat maruntel si gras, i-am reprosat ca e iresponsabil si ca o sa plateasca pentru ce a facut. Initial a negat ca ar fi vinovat de ceva, insa dupa un timp ma intreaba cat sa-mi dea sa nu mai fiu suparat.
Eu i-am raspuns ca sa zica el o suma, si el zice 5 lei. I-am raspuns "nu multumesc" si am dat sa plec, insa atunci in camera a intrat contabila cu niste bani, am dat sa-i numar da nu reuseam sa ma concentrez, imi spune ea ca sunt 20 de mil, eram multumit, insa i-am spus sefului ca trebuie sa-si ceara si scuze ca sa-l iert.
Dupa ce mi-a raspuns ca nu o sa se injoseasca niciodata, am pus mana pe telefon si am sunat la 112. Imediat seful s-a indreptat spre avionul aterizat pe terasa, a luat parul agatat si i-a dat foc intr-o farfurie.
In timpul asta contabila se contrazicea cu secretara, despre cum ar putea un sef sa-si ceara scuze de la un nimeni.
In scurt timp a ajuns politia, am scos un card din rama ochelarilor si le-am aratat tot ce am filmat, iar seful a fost arestat pentru mai multe infractiuni, printre care "dare de mita" , "distrugerea probelor" si "incalcarea codului aerian".
Dupa ce s-au lamurit toate, m-am intors acasa si m-am ras in cap.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Gri Durere Furie Prieten Necunoscut

1. Fata vampir Trebuia sa ma intalnesc cu fata la fostul loc de munca, eram grabit si am...
2. Am lovit un OZN Eram pe aerodrom cu L. Aveam un aeromodel nou, mare, dotat cu o camera video....
3. Baloane uriase pe cer Eram la un supermarket cu C. nu mai stiu ce am cumparat, insa cand am iesit...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns