‹ Inapoi la Ultimele vise

vise de imprumut
Pentru ca poate avem vise comune, pentru ca poate te recunosti in visul meu...

dream image

A. Nastase se ratacise in vis la mine

Share A. Nastase se ratacise in vis la mine - Vise de imprumut with your Twitter followers Share A. Nastase se ratacise in vis la mine - Vise de imprumut on Facebook    18 Feb, Cristina
0 comentarii (1 din 1 considera visul interesant)

Am visat ca parca Adrian Nastase statea in oras cu noi si se ratacise. Fratele meu l-a gasit si l-a adus la noi acasa. Parea cam aerian asa, insa nu ne-am pus semne de intrebare de ce s-a ratacit. Noua ni se facuse foame si am vrut sa facem paste carbonara, insa el a zis ca stie mai bine cum se face si s-a apucat de facut insa la un moment dat a pus foarte multa boia de ardei, m-am mirat ca stiam ca nu se pune, insa n-am zis nimic.
Apoi ne-am asezat sa jucam scrabble. L-a un moment dat m-am trezit ca am 10 piese si imi faceam probleme ca au sa afle ceilalti si au sa spuna ca am trisat. La un moment dat fratele meu a zis ca nu mai vrea sa joace, iar eu imi faceam probleme ca daca o sa se supere musafirul nostru.
L-am intrebat daca i-a spus fratelui cel mic cine este la noi in vizita, iar el a zis ca nu se stie cat sta si sa nu isi faca iluzii degeaba.
Apoi parca l-am dus pe A. Nastase la el acasa. Acolo il astepta sotia lui, care era blonda si frumoasa. Se purta foarte prietenos cu mine, insa la un moment dat mi-a dat sa ii duc o haina unde avea ea hainele. Era o camera plina cu umerase. Acestea erau asezate in ordine pentru fiecare zi a lunii. M-am chinuit foarte mult pana am pus hainele pe umeras, iar in timpul asta mi-am dat seama ca ea voia sa ma faca menajera ei. Parca afara era o bancuta cam cum sunt la tara in fata portii si mai stateau 3 femei care vorbeau intre ele despre cat de mult le-a chinuit stapana.
Atunci m-am enervat foarte tare si m-am dus si i-am spus ca eu am o facultate nu o sa-si bata ea joc de mine.
Si m-am trezit.Vise care ar putea semana:
Bazat pe tagurile: Rosu Furie

1. Am impuscat un om. Eram intr-o dimineata linistita, ca de obicei, la calculator. Deodata, auzii...
2. Carnagiu pe strada Eram la tara, acolo locuiau parintii, insa nu recunosteam nici casa si nici...
3. Am primit cercei in vis Am visat ca am primit o cutie verde prinsa cu ata de martisor de la A. Venise...

COMENTARII(0)


Nume

E-mail

Raspuns